Červená řepa s fenyklem - salát
Červená řepa je surovina, kterou lze připravit na mnoho způsobů. Zabydlela se nastálo v mnoha kuchyních. Připravte z ní fenyklem ochucený salát, který se hodí k masům i jen tak na zahnání hladu.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 693 kJ / 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,80 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,89 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 32,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohle je takový starý rodinný recept od babičky z máminy strany a já ho dělám taky, protože je velmi zdravý pro trávení. Hlavně smažených jídel, ke kterým se nesmírně hodí. Fenykl je léčivá bylinka, právě na žaludek. Salát je lepší uleželý alespoň 24 hodin. Fenyklu dlouho trvá, než se rozvoní. Možná pro někoho neobvyklý recept, ale ta chuť vás dostane, čím déle odleží, tím je lepší. Fenyklu je půl balíčku z 20 g balení koření.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 2 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 5 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 31 minutami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 51 minutami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 2 hodinami
Lilková pomazánka s majonézou
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 2 hodinami
Ledvinky dušené
czvlakan77 uvařila před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 3 hodinami
Kuře na rýži
limosek uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Červená řepa: Vyzkoušejte oblíbené recepty
Další recepty
Suroviny: řepa červená, ocet, voda, fenykl, sůl, křen
Červená řepa s fenyklem - salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk1oJ
0 názorů