Šneky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 745 kJ / 2 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,75 g |
Tuky | 57,10 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 7,92 g |
Sůl | 19,75 g |
Sacharidy | 450,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2017 20:33
Lenka.125: Komu by to mohlo vadiť?
17. 7. 2017 20:25
Nebude vadit když místo toho těsta tam dám listové těsto?
14. 5. 2012 16:08
chci se zeptat jak dlouho to mam péct??
2. 5. 2011 10:49
Vyzkouším a ještě si tam přidám Nivu...
2. 1. 2010 19:22
Thank you Jane!!!!!!
2. 1. 2010 15:23
hupyhupy (neregistrovaný/á) klidně to dej i na plech bez ničeho, dělala jsem to tak a nic se nepřipálilo, ale jinak klidně i alobal
2. 1. 2010 14:54
Mohu místo peč.papíru použít alobal????
31. 10. 2009 19:16
j upa moc bobrý
7. 5. 2009 20:10
výtečnééé moc doporučuju a hlavně to snězte když to bude horké!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 5 sekundami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 25 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 59 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: mimibazar recepty šneci šneci recept priprava sneku sneky recept na sneky vaření šneků pizzoví šneci vaření šneci recepty sneci jak uvarit šneky recept šneci recepty ze šneků šneci recepty pizza šneci recepty na šneky příprava šneka k vaření jak uvařit šneka recept šneky vařený šneci
Suroviny: mouka hladká, droždí, cukr, sůl, olej, voda, salám měkký, sýr tvrdý, olej, kečup sladký, koření pizza
Šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2MJ
9 názorů