Sváteční vývar z jeleních žeber
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 377 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,51 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 12,81 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Z trochou snahy jsem sehnal 2,5 kg jeleních žeber, něco jsem si nechal na upečení a z toho tzv. zbytku vznikla tato lahůdka.
Nudle jsou dle:
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2010 10:15
30. 12. 2010 22:04
30. 12. 2010 21:14
30. 12. 2010 20:55
30. 12. 2010 20:41
30. 12. 2010 19:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 23 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 26 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 54 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
12 receptů na nejoblíbenější sváteční pochoutky: Připravte si svatomartinské menu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: jelení polévka polévka z jelena jelení žebra jeleni zebra recept domácí nudle recept vývar z jeleních kostí polevka ze srncich zeber jelenia polievka polevka z jeleniho masa polévka z jeleních žeber jeleni polivka jeleni polevka recept jeleni zebra polevka jelenní vývar srnčí vývar polévka za srnčích žeber jeleni zebra recepty jelení maso vývar jeleni vyvar z kosti vyvar z jeleniho masa
Suroviny: žebra jelení, cibule, mrkev, petržel, celer, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, sůl, hrášek mražený
Sváteční vývar z jeleních žeber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koMJ
6 názorů