Dobrá hustá polévka s hlívou ústřičnou a kroupami
Suroviny
Porce: 3 litry
Nutriční hodnoty
Energie | 278 kJ / 67 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévka je sytá a je to "husťačka", opět improvizovaná a má velmi dobrou chuť, takovou osvěžující, jde to těžko vyjádřit, musíte jí uvařit a poznáte sami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 4. 2011 09:57
26. 4. 2011 07:10
25. 4. 2011 19:59
25. 4. 2011 19:50
25. 4. 2011 19:46
25. 4. 2011 18:59
Takže máš bodíka + 4
25. 4. 2011 17:25
25. 4. 2011 17:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 18 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 21 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 31 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 34 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Oregano čili dobromysl známe z jihoevropské, mexické i české kuchyně. Voní podobně jako majoránka a stejně tak se používá
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho vařit hlívu ustřičnou jak dlouho vařit hlívu jak dlouho se vaři hliva ustřična bramborová polévka s hlívou hlíva ústřičná jak dlouho vařit jak dlouho vařit hlíva ústřičnou recepty na hlívu ůstřičnou polévka s hlívou ústřičnou jak dlouho se vari hliva polévka s hlívou polévka z hlívy ústřičné hliva jak dlouho varit bramboracka s hlivou ustricnou zeleninová polévka s hlívou ůstřičnou hlíva ustřičná vařeni jak dlouho vařit hlívu, bramboracka s hlivou bramborová polévka s hlívou ůstřičnou hlíva ústřičná polévka polevka s kroupama
Suroviny: kroupy, cibule, česnek, máslo, hlíva ústřičná, rajče loupané, bazalka čerstvá, vývar zeleninový, salám, sůl, pažitka, libeček
Dobrá hustá polévka s hlívou ústřičnou a kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Jp
8 názorů