Mušle po francouzsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 164 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,24 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2018 07:25
Lenka: casino: Já bych řekla, že hlavní problém je ten, že prostě nejste ve Francii u moře. Čerstvé a v zemi původu chutná nejlépe!
15. 4. 2018 20:07
Lenka:
Občas se mi podaří něco podobného...
Vy račte být asi podobný naiva jako já: vidíme rcp a vyzkoušíme ho, aniž bychom si připustili, že v rcp mohou být i pitomosti
Proč Mušle po francouzsku Možná skrzeva toho slaného prezidenta a bagetu
Jj, z mušlí se vařívá i vývar; to ale není tento případ, že
Tady přece stačí k základu přihodit mušle, počkat chvíli až se otevřou a PUSTÍ ŠŤÁVU která dodá jídlu ten delikátní mořský šmak
Lenka: teď mi napadlo, že autorka zvolila uvedený postup záměrně, protože nesnáší mušle
OT
I ve společnosti lze slávky jíst "příborem králů" pomocí škeble jako pinzety, sós lze nabírat polovinou škeble a toleruje se i decentní srkání
Občas se mi podaří něco podobného...
Vy račte být asi podobný naiva jako já: vidíme rcp a vyzkoušíme ho, aniž bychom si připustili, že v rcp mohou být i pitomosti
Proč Mušle po francouzsku Možná skrzeva toho slaného prezidenta a bagetu
Jj, z mušlí se vařívá i vývar; to ale není tento případ, že
Tady přece stačí k základu přihodit mušle, počkat chvíli až se otevřou a PUSTÍ ŠŤÁVU která dodá jídlu ten delikátní mořský šmak
Lenka: teď mi napadlo, že autorka zvolila uvedený postup záměrně, protože nesnáší mušle
OT
I ve společnosti lze slávky jíst "příborem králů" pomocí škeble jako pinzety, sós lze nabírat polovinou škeble a toleruje se i decentní srkání
6. 2. 2013 22:27
Těšila jsem se na toto jídlo, protože ho znám z Francie a moc mi tam chutnalo. Bohužel, podle Vašeho receptu jsem uvařila ve slané vodě slávky úplně mdlé a bez chuti, a "sosík" to nezachránil. Až poté jsem vypátrala na originálních stránkách že se slávky vaří ve vývaru vína a koření, nikoli uvařené zalijou...dávám a příště budu chytřejší
24. 10. 2012 19:23
Vynikající teď jsme dojedli a hned posílám bodík,
Příprava jednoduchá a výsledek předčil naše představy Perfektní recept!
Příprava jednoduchá a výsledek předčil naše představy Perfektní recept!
23. 10. 2012 18:23
Lahodné a přitom tak prosté A o tom to je
23. 10. 2012 18:19
Zítra jdu na to, bude to první příprava mušlí. Tak jsem zvědavá
2. 11. 2011 00:40
Jana Remkova:Já taky neAle kdyby mi je někdo připravil,určitě bych si dala
Hezký recept+5
Hezký recept+5
2. 11. 2011 00:26
Já mušle nejedla nikdy
1. 11. 2011 22:59
Mušle se "slaným prezidentem" jistě nemají chybu přiznám, že mušle jsem jedla jen naložené, takhle ještě nedoufám, že se už nehýbou snad budu mít někdy šanci něco takového ochutnat
1. 11. 2011 20:07
Tak tohle už jsem nejedla, ani nepamatuju kdy. dala bych si hned a pořádnou hromadu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 2 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 26 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Citronová šťáva se v kuchyni rozhodně neztratí. Uplatní se ve sladké i slané kuchyni, je skvělá do nápojů
Na co použít brambory typu A? Vyznat se v typech brambor se vyplatí
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: mušle slávky recepty príprava mušlí mušle recept mušle příprava slávky po francouzsku recept na mušle příprava mušlí recept mušle slávky recept recepty z mušlí mušle po francouzsku mušle slávky recept musle recept na mušle slávky maso z musli příprava mušlí recepty maso z mušlí recepty mušle recepty recepty na mušle naložené mušle maso z mušlí recept
Suroviny: slávky, máslo, cibule, rajče, víno bílé, petrželka, bageta
Mušle po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0ZW
10 názorů