Konfitovaný česnek s vůní rozmarýnu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 157 kJ / 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 54,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Opět jsem se nechala inspirovat Italem ,-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2016 23:10
6. 10. 2012 22:11
15. 7. 2012 16:19
Děkuji, dneska ho hned vyzkouším na pokapání salátu k večeři
15. 7. 2012 13:16
je to zajímavé a lákavé, vyzkouším, rozmarýn mám moc ráda
15. 7. 2012 10:01
Itala nesledujiale podobně jen s obyčejným olejem dělávám už hodně let a je opravdu výborný+5
15. 7. 2012 07:20
spagetka: Dobře, pozor, je třeba sušený... jinak by olej mohl zkvasit, jednou se mi to stalo...
15. 7. 2012 06:28
Já také znám bez rozmarýnu, ale zkusím s touto bylinkou a inspirovalas mě - zkusím i s mým oblíbeným libečekem
15. 7. 2012 00:10
Já to znám bez toho rozmarýnu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Kopr může mít v kuchyni všestranné použití. Nemusí být nutně jen součástí kulajdy a omáčky
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: konfitovaný česnek konfitovaný konfitovaný králík konfitovaný králík recept co je konfitovaný konfitovany steak konfitovany česnek recept konfritovat konfritovani confitovany confitovaný česnek co je to konfitovaný konfritovaný konfitovany losos konfitováný česneku konfitovány cesnel konfitovaný česnek konfitovaný česnek.cz konfetovaný recept na konfitovaný česnek
Suroviny: olej olivový extra virgin, česnek, rozmarýn, bobkový list
Konfitovaný česnek s vůní rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6W0
8 názorů