Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 658 kJ / 1 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,24 g |
Tuky | 72,38 g |
Vláknina | 22,84 g |
Cholesterol | 712 mg |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 104,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2014 23:54
14. 9. 2014 17:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 6 minutami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 14 minutami
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 17 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 20 minutami
Kuře na paprice
vervla uvařil před 28 minutami
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 51 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 54 minutami
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 59 minutami
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Konec školního roku se blíží. Jakým dárečkem uděláte radost spolužákům a paní učitelce?
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Jak používat libeček a připravit libečkové pesto. Oblíbená jídla, která dochutíme libečkem - polévky a bramborové či masové pokrmy
Další recepty
Tématické fráze: danske recepty danske pepřove ořechy remuláda s hořčičným semínkem mleté maso se šťouchanými brambory červené zelí s hořčičným semínkem frikadeller karbanátky remuláda s kari masove kulicky s bramborou apetit recepty remuláda masové kuličky šťáva k nim dánské vepřové kuličky
Suroviny: maso vepřové mleté, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá oranžová, máslo, vejce, mléko, žemle, sůl, pepř, koření oregáno, olej, brambory, libeček, sůl, máslo, zelí sterilované červené, cibule červená, máslo, pepř mletý, cukr, šťáva citronová, sůl, marmeláda rybízová, majonéza, cibule, okurky sterilované, petrželka, koření kari, hořčice, sůl
Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KkqG
2 názory