Hovězí steak a houbová omáčka
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 138 kJ / 33 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2015 04:57
28. 11. 2015 16:54
28. 11. 2015 13:28
28. 11. 2015 10:01
28. 11. 2015 00:22
No, nezvojtil jste to poněkud?
RARE není "nevařený, syrový. Používá se u jídel jako je tatarský biftek a carpaccio." jak píšete, ale středně syrový, tedy 52°C
28. 11. 2015 00:17
27. 11. 2015 14:47
Správně je to takhle:
Rare - nevařený, syrový. Používá se u jídel jako je tatarský biftek a carpaccio.
Zprudka pečený, Modrý - Vařený velmi rychle, venku je spálen, ale uvnitř je obvykle chladný a stěží vařený. Biftek bude červený na vnitřní straně a sotva ohřátý. Někdy se říká krvavý.
Středně syrový- (52 ° C vnitřní teplota) Venku je šedohnědý a střed bifteku je plně červený a mírně teplý.
Středně propečený- (55 ° C vnitřní teplota) steak bude mít červeno-růžový střed. Toto je standardní stupeň vaření na většině steakových resturací a také nejobvyklejší a nejchutnější.
Střední - (63 ° C vnitřní teplota), střed bifteku je horký a plně růžový až do hněda.Venku je šedohnědý.
Střední dobře udělaný - (68 ° C vnitřní teplota) maso je lehce růžové okolo středu. vnitřní teplota ) Maso je šedohnědé ve středu a mírně ohořelé. V některých částech Anglie toto je známé jako "německý styl".
To vyšší propečení se dělá tak, že se pánev po opečení svrchu dá do trouby, na středně propečený na 110° asi a pět minut. Ono se to dodělá i vevnitř trochu víc.
27. 11. 2015 00:58
26. 11. 2015 14:25
26. 11. 2015 13:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 21 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 23 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 1 minutou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 11 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 2 hodinami
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: omáčka ke steaku žampionová omáčka ke steaku houbova omáčka ke steakům steak s houbovou omáčkou hovězí steak s houbovou omáčkou omáčka k hovězímu steaku omáčka na hovězí steak steakové omáčky omačky ke steaku hovezi steak s omackou hovězí steak recept s houbovou omackou houbová omáčka s hovězím masem hovězí steak s houbami žampionová omáčka ke steakům omáčka na steak omáčka na steaky omáčka k bifteku omáčky ke steaku recepty houbová omáčka ke stejku omáčka ke stejku
Suroviny: steak hovězí, žampióny, olej olivový, brambory, kukuřice, paprika, vývar, sůl, pepř, kmín celý, smetana na vaření, máslo
Hovězí steak a houbová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dllk
10 názorů