Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarská medvědí polévka

Výrazná polévka, která za svou chuť vděčí medvědímu česneku v kombinaci s mletou paprikou. Je plná také kousků brambor a žampionů. Jemnější tón polévce pak dodává zakysaná smetana. Ideální volba na chladnější jarní dny.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

31. 3. 2020 14:46

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 701 kJ / 885 kcal
Bílkoviny27,84 g
Tuky48,20 g
Vláknina20,10 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 134 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy75,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

KatkaCechova

11. 8. 2021 05:32

To je taková dobrota! :-8:yes:
Měla jsem domácí pesto z medvědího česneku a místo pálivé papriky jednu sušenou pálivou papričku.

recepty73 recepty73

31. 3. 2020 18:21

savlinka: ...byla výborná :yes:

savlinka savlinka

31. 3. 2020 14:50

Ty tedy děláš chutě:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cibule, máslo, žampióny, brambory, česnek mědvědí, smetana zakysaná, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, mouka hladká, vývar masový, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Maďarská medvědí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K3rG

Naposledy jste si prohlédli