Žloutkový krém (creme patissiere)
Poctivý žloutkový krém je základem každé cukrařiny, připravte si ho doma i Vy a naplňte si jím třeba věnečky, větrníky nebo žloutkové řezy, že jste to ale ještě nezkoušeli? Nevadí, není to nic těžkého a výsledek bude ohromující.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 6 598 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,15 g |
Tuky | 89,61 g |
Vláknina | 0,03 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 144,22 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 18 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 7 minutami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 45 minutami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 49 minutami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 54 minutami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 57 minutami
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Jak ušlehat žloutky s cukrem: Rady k dosažení dokonalé žloutkové pěny
Princeznin dort není jen pro princezny: Na slavný švédský dezert je třeba piškotový korpus, jemný krém a speciální zelená peřinka
Další recepty
Suroviny: mléko, rum, cukr, škrob kukuřičný, žloutek, pasta vanilková, máslo
Žloutkový krém (creme patissiere)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rzAp
0 názorů