Hortobáďské zapečené palačinky plněné masem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 042 kJ / 1 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,08 g |
Tuky | 68,62 g |
Vláknina | 5,76 g |
Cholesterol | 535 mg |
Sodík | 512 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 34,07 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 1 minutou
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 9 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 16 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Pokrm maďarských pastevců šlambuc: Kotlíkový grenadýrmarš ze tří surovin voní slaninou a skvěle zasytí
Guláš má hořkou příchuť? Poradíme vám několik jednoduchých způsobů, jak jídlo zachránit
Další recepty
Suroviny: mléko, mouka hladká, vejce, sůl, olej, maso vepřové, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, sádlo, protlak, vývar, smetana kysaná, paprika sušená sladká, pepř, petrželka
Hortobáďské zapečené palačinky plněné masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LY1
0 názorů