Bramboračka s houbami II
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 381 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,27 g |
Tuky | 1,79 g |
Vláknina | 23,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 5,84 g |
Sacharidy | 55,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévka je dělaná na bezlepkový způsob, proto bezlepková jíška, ale samozřejmě se dá udělat nejprve klasická jíška z mouky a teprve poté začít s vařením brambor atd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 41 minutami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 22 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 40 minutami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 54 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 3 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 3 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 3 hodinami
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Suroviny: brambory, mrkev, petržel, celer, ředkvičky, česnek, špek, houby sušené, voda, sůl mořská, jíška, petrželka, tymián čerstvý, nať celerová, libeček čerstvý, sůl mořská
Bramboračka s houbami II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n2O4
0 názorů