Kapří halászlé bez kostí (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 286 kJ / 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,60 g |
Tuky | 25,13 g |
Vláknina | 17,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Halászlé by mělo obsahovat více druhů sladkovodních ryb, ale kdo nemá doma rybáře, kapr mu postačí. V nejjednodušším původním receptu v kotlíku někde na ohništi u řeky se restování vůbec nepoužívá, polévka je pouze směsí vařených ryb, koření a zeleniny. Ale i tahle rozmazlená verze je moc dobrá a hlavně - bez kostí.
Inspirováno širým polem internetovým.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: cibule, olej, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, kapr, hlava kapří, mlíčí, jikry z kapra, pepř, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř mletý, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, petrželka
Kapří halászlé bez kostí (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prjQ
0 názorů