Kapustová polévka s klobásou a medvědím česnekem
Z kapusty se dá vytvořit mnoho jídel, ale jedním z nejznámějších je právě kapustová polévka, která zahřeje při chladnějších jarních dnech. Medvědí česnek a mletá paprika dodají polévce zajímavou vůni a lehce štiplavou chuť.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 731 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,26 g |
Tuky | 20,80 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,68 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2023 13:19
3. 4. 2023 08:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 18 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 10 minutami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 48 minutami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 52 minutami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 57 minutami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat výborné kapustové karbanátky? Připravíme je z čerstvé kapusty, která je k dispozici i v chladném období
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
30 receptů na zpracování medvědího česneku: Nechte se inspirovat tím nejlepším
Další recepty
Suroviny: kapusta, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, klobása, olej, máslo, mouka hladká, česnek mědvědí, sůl, majoránka, petržel
Kapustová polévka s klobásou a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DpBY
2 názory