Vařené hovězí maso s pažitkovou omáčkou
Zbylo vám z polévky vařené hovězí maso? Připravte k němu jednoduchou krémovou omáčku z toustového chleba, mascarpone, žloutků, majonézy a pažitky a vychutnejte si ho s bramborami a vaší oblíbenou zeleninou.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 422 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 69,76 g |
Vláknina | 2,53 g |
Cholesterol | 515 mg |
Sodík | 490 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2023 08:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí marshmallow
Přidáno před 44 minutami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno 20. 5. 2024 08:32
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Právě bylo uvařeno:
Kynutý tvarohový závin
Alena Cerna uvařila před 39 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 7 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 11 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 12 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 12 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 13 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 13 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 13 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vaření nebo dušení masa? Vysvětlíme, jak se tyto způsoby úpravy masa liší
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Rozebírání a umývání použitého mixéru není nic příjemného. Vyzkoušejte vychytávku, jak umýt mixér snadno a rychle
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, chléb toustový, mléko, žloutek, mascarpone, majonéza, omáčka worcesterová, ocet, sůl, pepř mletý, cukr, pažitka
Vařené hovězí maso s pažitkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8wl1
1 názor