Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.
Asijská kuchyně je specifická používáním pro Evropany netradičního koření a legendami o použitých surovinách. Jak zázvor, tak tmavomasý kohout mají pověst životabudiče a přitom polévku opravdu zázračně vychutí. Stojí za vyzkoušení.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 111 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,73 g |
Tuky | 7,68 g |
Vláknina | 24,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 261,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příprava není složitá, pouze na první pohled to tak vypadá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 4 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 8 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 6 minutami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 35 minutami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 45 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 50 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 57 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 1 hodinou
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 2 hodinami
Timovo utopenci
flanti uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Asijská kuchyně: 11 používaných surovin, bez kterých se rozhodně neobejdete
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Jaké jsou nejznámější druhy nudlí v asijských pokrmech a jak je připravit, aby chutnaly stejně dobře jako v asijském bistru? Poradíme, jak se v nich vyznat
Další recepty
Suroviny: kohout, cibule, zázvor, česnek, badyán, skořice, koriandr, voda, chilli paprika čerstvá, cibulka jarní, omáčka rybí, cukr, nudle rýžové, zelí pekingské, fazole mungo, koriandr, omáčka sojová, šťáva limetková
Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDQL8
0 názorů