Drůbeží tlačenka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 20 014 kJ / 4 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 555,52 g |
Tuky | 261,52 g |
Vláknina | 5,90 g |
Cholesterol | 6,23 g |
Sodík | 14,21 g |
Sůl | 33,90 g |
Sacharidy | 48,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tlačenka ze zbytků proto, že hodně používám drůbeží maso (kuřecí čtvrtky), nakupuju ve velkém a polovinu vykostím o stáhnu z kůže. Tak 10kg měsíčně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2010 18:52
Blecho, uz jsem tu na par rypalu narazila a ty jsi jedna z nich! Ja kdyz varim, tak potrebuju mit v postupu i jak dlouho nechat varit vodu Jsou proste mezi nami amateri, kteri byt radi vari, tak jim to moc nejde, a ja jsem jedna z nich. Jurajdo, nic si z toho nedelejte, krasna tlacenka, zkusim!! Bodicek leti a blechu jsem zaslapla!
9. 12. 2009 14:29
Yvetko - krásná tlačenka v řezu
4. 12. 2009 12:02
Ďakujem za receptík, mňa by to nenapadlo, takto zúžitkovať kuracie kože (ja z nich robím "držkovú"). Sporadicky doma robievam klasickú bravčovú tlačenku - pridávam aj cesnak, takže aj sem by som dala. Ale táto musí byť veľmi zaujímavá, určite vyskúšam! +
4. 12. 2009 11:28
Jurajdo, výborný tip, taky kuřecí čtvrtky nebo půlky nakupuuju ve velkém, stahuju kůže... teď je použiju takto, netušila jsem, že to jde.
Myslím, že o tomhle tento web je, dávat sem své nápady a určitě se najde víc lidí, kteří to využijou
Myslím, že o tomhle tento web je, dávat sem své nápady a určitě se najde víc lidí, kteří to využijou
4. 12. 2009 10:52
Pane Jurajdo, to nemá cenu se zbytečně dohadovat.
Nashledanou.
Nashledanou.
4. 12. 2009 10:44
Pane Blecha, toto není stránka pro profesionální kuře, ale také pro začínající, kteří se učí vařit a neví jak nato. Třeba pro dvacetileté
4. 12. 2009 10:30
No samozřejmě, nejsem idiot,játra i kůže se dávají do klasických vepřových tlačenek.Zrovna tak se kůže dávají i do sulcu(huspeniny), někdo dává mleté někdo krájené,já je dávám napůl.
Doufám,že Vám vysvětlení stačí,ještě se mne můžete zaptat proč se tam ty kůže dávají.K vůli ztuhnutí.
S pozdravem
Blecha
Doufám,že Vám vysvětlení stačí,ještě se mne můžete zaptat proč se tam ty kůže dávají.K vůli ztuhnutí.
S pozdravem
Blecha
4. 12. 2009 10:24
Pane Blecha, zkuste se zaregistrovat a poslat svůj vlastní recept. Pak možná vaše diskuze bude mít význam. Kdybych změnil jen druh masa, třeba z kočky, stejně by jste nevěděl co s tím máte dělat.
4. 12. 2009 10:17
Není. je to úplně jiná příprava. věděl by ste co s těmi vepřovými kůžemi a drůbežími játry máte dělat?
4. 12. 2009 10:01
Pane Jurajdo, vždyť je to to samé jak Vaše Chutná tlačenka, jen je tam jiné maso.
Doufám,že nebudete zítra prezentovat tlačenku z klokaního masa nebo z jiného.
Takovéhle recepty jsou zbytečné.Stačí napsat jedenzákladní a přidat seznam záměn.
S pozdravem Blecha z Frenštátu
Doufám,že nebudete zítra prezentovat tlačenku z klokaního masa nebo z jiného.
Takovéhle recepty jsou zbytečné.Stačí napsat jedenzákladní a přidat seznam záměn.
S pozdravem Blecha z Frenštátu
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí tlačenka krůtí tlačenka krůtí tlačenka recept kuřecí tlačenka recept tlačenka recept tlačenka tlačenka ze slepice kuřecí tlačenka klasická recept recept krutí tlačenka tlačenka kuřecí tlacenka z drubeziho masa recept na krůtí tlačenku drůbeží kůže recept kuřecí tlačenka tlacenka z kurete drůbeží tlačenka-recept drubezitlacenka recepty kureci tlacenka hydinova tlacenka drubeží huspenina
Suroviny: maso drůbeží, vejce, vejce, kabanos, pepř, sůl, majoránka, kmín drcený, koření grilovací, vegeta, játra drůbeží, kůže vepřová
Drůbeží tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XVO
10 názorů