Co dnes uvařit?
U nás je na velikonoce zase dělba práce
Já budu zítra péct bochánky a nádivku, sestra upeče beránky. Udělala těsto na perníčky. Vendula je upekla a společně s dětma nazdobila . Ty už jsou
U nas je lehka vecere,boccoli polevka a brambory s tvarohem.
Marcelko dort krasny a stejne tak beranek, tak ze jsi temer pripravena na svatky.
Ja budu peci mazanec a jidase ve tvaru zajicku zitra. Je to recept zde z Topek. V patek budeme malovat vajicka.
Mám kostičky uzeného masa co nám zbylo, tak budou zapečené brambory. Peču kváskový chléb. Zítra se pečou mazance, přijede naše mládež, tak aby bylo co k snídani.
Ale bohužel ráno měla teplotu, tak nešla do školy. Ale v 10 už volala, jestli jí oběd děda přiveze . Co by dědeček pro Ellinku neudělal
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer dievčatá, ja som dnes behala po úradoch a obed…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Hezky vecer, u nas dnes kroupova - zeleninova polevka a…“ hazel, před 12 hodinami
„Dobrý večer dnes jsme tak různě dojídali. Jen jsme upekli…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 20 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 20 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přečtěte si Zobrazit více
Historie masožroutství v dějinách lidstva: V antice "frčel" nadívaný plch, ve středověku veverky a v renesanci dušený ocas z bobra
Encyklopedie bylinek na sušení: Jak správně usušit libeček, jak majoránku a co se šalvějí
Zákulisí Peče celá země: Jak vypadá natáčení populární soutěže, kdo peče za porotce a kam mizí všechny dobroty
Velikonoční jidáše
mirca75
Hodnocení receptu je 5,0 (57×)