Co dnes uvařit?
A mám prosbu, kdo vaříte tarhonu, poradte jak.
Příští týden chci vařit hovězí tokán na víně a k němu tarhonu. . Kdysi už jsem jí dělala, ale nepamatuji si jak. Přečetla jsem si, že se nejdřív usmaží na oleji, pak zalije vodou a vaří. Na sáčku píší jen vařit. Tak a ted nevím co sní .
K večeři k hokeji upeču křidélka
Většinou z tohodle množství je škvarek na 1 a půl dávky. Ted mimořádně jich bylo víc.
Dcera si placky přála i na svatební rout. To jsme jich uplácali 110, ale maličkých. Daly se na stoly a během hodiny nebyly
No a prý mám zase brzo upéct škvarkové placky, protože se prý o ně poprali
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 15 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Pastýřská pomazánka byla výborná, dokonce manžel ani…“ tara23, před 14 hodinami
„Pekný podvečer dievčatá. Mala som tu dnes dcéru s rodinou.…“ Julia Oskerova, před 15 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Také je děláš? Pěkné nedělní…“ MarcelaPa, před 19 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Královské chutě: Princ Harry miluje tenhle slaný sýrový koláč s dokonale vláčnou náplní
Expertka varuje: Pozor na vykoledovaná vajíčka! Ta natvrdo uvařená vydrží na stole v ošatce jen 2-3 dny, pak se zkazí
Syrová cuketa v kuchyni: Jak poznat kvalitní plody, proč je neloupat a jak je skladovat?
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Hella
Hodnocení receptu je 5,0 (43×)