Den čokoládového pudinku
Čokoládový pudink si můžeme připravit pěkně do skleniček (klidně i na několik dní dopředu. Výtečný je třeba s dušenými jablky. Pudink vaříme dle… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čokoládový pudink si můžeme připravit pěkně do skleniček (klidně i na několik dní dopředu. Výtečný je třeba s dušenými jablky. Pudink vaříme dle… Číst dál
Kokosové palmy rostou zejména v přímořských asijských regionech (Thajsko, Vietnam, Indonésie...). Dále se s nimi můžete setkat v Africe, Jižní… Číst dál
Cibuli používáme pod vajíčka, do omáček, třeba guláš si bez ní snad ani nedovedeme představit. Však je tu s námi tato zelenina už hodně dlouho. Už… Číst dál
Příprava kuřecích křidélek není náročná a vyjde levně. Proto jsou čím dál více oblíbené i u nás. Snad nejjednodušší je křidýlka okořenit podle chuti,… Číst dál
Fazole jsou semena fazolu, který pochází z Nového světa a jedná se o jednu z nejdéle pěstovaných rostlin na světě. Věděli jste, že na světě byste… Číst dál
Kakaové boby pro výrobu čokolády byly přivezeny do Evropy v polovině 16. století, stejně jako samotný recept na přípravu sladké hmoty, ale čokoláda… Číst dál
Salát spatřil světlo světa na začátku 20. století a údajně je připisován italskému restauratérovi Cesare Cardini. Ten chtěl podávat něco italského,… Číst dál
Grahamové krekry se připravují ze stejnojmenné mouky. Ta je jako mouka celozrnná, jen má hrubší strukturu a jmenuje se po panu Sylvestru Grahamovi,… Číst dál
Křupavá a zlatavá kůrka smaženého kuřete spolu se šťavnatým masem je kombinací, která dokáže rozproudit chuťové buňky každého gurmána. Historie… Číst dál
Makarony jsou tradiční italskou přílohou a řadí se u nás mezi oblíbené těstoviny, mezi které patří špagety, penne, ravioli, fusilli a mnoho dalších.… Číst dál
Čokoláda je v kuchyni prakticky nepostradatelná a lze ji využít na mnoho způsobů. Od výběru a zpracování čokolády se odvíjí chuť dezertu. Čokoláda má… Číst dál
Mandle je jádro plodu subtropické mandloně obecné neboli mandlovníku. Tyto malé oválné plody jsou známé svou bohatou a jemnou chutí, která se hodí… Číst dál
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Mikrovlnka a její nástrahy: Kdy vám vybouchne voda do obličeje a proč si dát bacha na chilli?
Dokonale zlatá a zdravá pokožka: Potraviny, které vám zaručí krásné i bezpečné opálení
Královské chutě: Britská královna Camilla nesnáší papriky, vyhýbá se chilli a česneku, nikdy ale neodolá klasice fish and chips