Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Pouzila jsem polovinu kurete nakrajeneho na porce i s kosti a je to mnamka ;-)

1974andrea 1974andrea

před 19 hodinami

Jamca: Jednoduché a dobré ;-) Díky :-K

1974andrea 1974andrea

před 19 hodinami

tara23: Moc děkuji za opakovanou realizaci. Jsem ráda, že recept zdomácněl :-K

lambadario: Děkuji za milou zprávu, jsem ráda, že chutnalo :-K

iroot

před 21 hodinami

Zdravím, vypadá to dobře. Pečete to zakryté nebo bez poklice?

RubyRom: :-) Děkuji za komentář, oblíbené je to téměř u všech ;-) Přeji krásnou neděli :-K

Výborné jídlo, u nás taky dost oblíbené :-K:yes::yes:

Včera jsem uvařila tuto polévku. Manžel ji miluje. Většinou děláme luštěninové polévky nebo zeleninové, ale tahle je sváteční. Nočky se povedly, necedím je, nechám je v polévce.

iroot: :-) děkuji za komentář - určitě stačí rychle jen orestovat :-K přeji ať chutná a krásný den :-K

Další verze Drahanského ježka, vyzkouším. Zdá se to velice podobné, jak to dělají v restauraci U Ječmínka v Prostějově. Ještě drobný dotaz, pokud budu mít čerstvé maso , např. kýtu, kostky cca 2x2 cm, bude stačit smažit na pánvi 10 minut, nebo trochu podlít černým pivem a podusit na pánvi pod pokličkou ještě dalších 10 - 15 minut ? Díky

Krásný, opravdu hodně zelený pokrm :-8

Skvělý recept, doporučuji:-). Celá rodina nadšená. Jen malá 6 let se trochu ksichtila, že je to kyselé(ale nebylo). Dostala rýži s masem a nadšená též. SUPER Děkuji za inspiraci. Připomíná mi to UNCLE SAM SWEET AND SOUR. Opravdu úžasné.

Eva-Maria

11. 5. 2024 15:00

těsto kynulo oproti receptu 3 hodiny. Chuť a hebkost je bezkonkurenční.

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 7 hodinami

„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více