Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové příspěvky diskuze

Příspěvky fóra: všechny | pouze poslední

Dobrý večer dievčatá, ja som dnes behala po úradoch a obed som vybavila rýchlovkou. Urobila som si na panvici kúsky z morčacích pŕs, fazuľové lusky a čínske rezance:-K.

mika59: to je škoda,to byla krásná osůbka,plná energie humoru a chytrostí byla fáákt skvělá škoda jí!!!Moc na ní vzpomínám měla jsem tu čest mnohokrát se s ní setkat nikdy na ní nezapomenu,ale i její dceru mám moc ráda,oni jsou skvělá rodinka!!Moc jsme si s její dcerou Ivou Isindy užily!!!Jezdily jsme spolu po kamarádkách z topek a ty výlety byly vždy prima.No už je to vše pryč,ale byla to krásná doba!!Tak Jitce Hostě čest její památce!!!!!:-K

Tyjo to jsou rady. 8-(
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní. :yes:
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)

Máte nějaké rady na snížení cholesterolu? Co vám pomohlo. Už jsem zkoušela hodně různých spíše domácích rad, změnit jídelníček, více pohybu a obecně nejím moc upravená jídla a snažím se jíst více zeleniny a tak. Hodnoty mám ale pořád vyšší. Nevím jestli mohou pomoci nějaké bylinky nebo něco takového.

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 1 hodinou

„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35

Marie

Nejnovější recepty Více