Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer dievčatá, ja som dnes behala po úradoch a obed…“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Hezky vecer, u nas dnes kroupova - zeleninova polevka a…“ hazel, před 2 hodinami
„Dobrý večer dnes jsme tak různě dojídali. Jen jsme upekli…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 10 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
před 1 hodinou
20240509_134305.jpg
20240508_183931.jpg
8. 5. 2024 22:20
5. 5. 2024 15:35
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní.
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)
30. 4. 2024 09:46