Kuchař ka-sko
- Datum registrace
- 25. 12. 2011
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kurkumačka s kroupama
Přidáno před 5 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 6 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 7 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na domácí jablečný ocet z letních jablek? Jablka se použijí se slupkou i jádřinci, na výsledek si počkáte měsíc a v lednici vydrží rok
Znáte medvědí langoše? Základem nadýchané a křupané placky je domácí kvásek, čerstvý medvědí česnek a hodně rozpálený olej
Slavnostní pajerský koláč je tradicí Horácka: Hranatý tvar má ryze z praktického důvodu