Křupavé bramboráky
Do zlatova opečené, kmínem, česnekem a majoránkou vonící křupavé placičky, to jsou bramboráky. Oblíbená klasika z několika několika surovin, patřící k levným lidovým pokrmům našich babiček a dědečků.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 027 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,36 g |
Tuky | 15,47 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 58,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 8. 2016 02:55
Je to jedna rychlovka, která jde velmi rychle podávat na stůl a co hlavně, jsou velmi dobré
19. 8. 2016 08:16
Ja ich robim so struhankou uz niekolko rokov a su skutocne lepsie. Tesim sa, ze to robia takto viaceri, ja som tiez dostala tento tip a osvedcilo sa mi to. Dobru chut vsetkym!
12. 8. 2016 20:10
Vyzkoušejte upečený bramborák a na něj švestková povidla...je to neskutečná mňamka.
11. 12. 2013 19:28
Byly velmi dobré,posílám bod :)))
8. 11. 2013 20:49
Dneska jsem je se strouhankou zkoušela poprvé a musím říct, že to bylo výborné Příště je budu určitě dělat zase takhle :)
24. 5. 2013 20:31
Ja ich tam dávam preto, že su zdravé, ani ich tam necítiš, keď ich nie je prehnane veľa... a niekedy tam nasekám aj kyslú kapustu...ale to asi poznáš...
24. 5. 2013 20:17
magdalenka: díky, přístě dám vědět
24. 5. 2013 19:44
rebeka:Ja tiež zvyknem prihodiť hrsť ovsených vločiek do bramborákov. Nechám odstáť a až potom smažím. Nemleté, také celé...B vitamíny sú veľmi potrebné.
24. 5. 2013 19:41
Jitkas: vloček neznám, znamenám si.. díky, zkusím příště
24. 5. 2013 19:39
rebeka: Ano, ja tez bez mouky, jen strouhanka spolu s trochou umletych vlocek, je to velka basta!
24. 5. 2013 19:09
ještě jsem dala pepř.. mouku nedávám vůbec, se strouhankou nám chutnají víc
26. 3. 2013 18:40
Tak jsem zkoušela s tou strouhankou a chuťově žádná změna oproti moouce,ale přišlo mi že nejsou tak hutné a mastné jako s moukou.Určitě budu dělat i nadále se strouhankou.Přidávám bodík.+23.
13. 10. 2012 09:30
Tak dnes jdu do toho se strouhankou. Uvidíme ...
29. 9. 2012 14:54
Chutná to suprově, dávám bodík.
1. 9. 2012 20:53
S tou strouhankou bezva nápad Já přidávám ještě koření Harissa. Ale opatrně? Pálí!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 4 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 8 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 2 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 2 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 6 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 6 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 7 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak se dělají bramboráky domácí bramboráky domácí bramboráky recept domaci bramborak bramboráky bez mouky křupavé bramboráčky bramboráky bramborak recept recept na bramborak dobré bramboráky dobrý bramborák bramboráky se strouhankou bramborak bramborák se strouhankou bramborák bez mouky zdravé bramboráky jak udelat bramboraky bramboráky recept jak udělat bramborak recepty na bramboráky
Suroviny: brambory, vejce, sůl, česnek, majoránka, strouhanka, olej
Křupavé bramboráky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1GVP
62 názorů