Francouzské brambory
Tradiční zapečené francouzské brambory se podle originálního receptu připravují bez masa a ze syrových brambor. Češi však tento recept připravují častěji s uzeným masem. Každá rodina je peče jinak a přitom nejlépe, o tom není pochyb. Recept uvítají zejména začátečníci.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 379 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,30 g |
Tuky | 35,82 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 5,92 g |
Sacharidy | 91,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2010 13:56
26. 10. 2010 13:51
25. 6. 2010 10:00
8. 2. 2010 09:53
21. 2. 2009 18:58
21. 2. 2009 18:58
21. 2. 2009 18:21
21. 2. 2009 14:01
21. 2. 2009 13:55
21. 2. 2009 13:46
21. 2. 2009 13:06
4. 1. 2009 09:19
15. 11. 2008 19:06
21. 4. 2008 15:29
21. 4. 2008 15:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový tmavý pšenično-žitný chléb
Přidáno před 37 minutami
Tvarohové knedlíčky s meruňkami obalené v oříšcích
Přidáno před 2 hodinami
Domácí králík na slanině, kedlubnové zelí a domácí knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 15 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 35 sekundami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
janatka uvařila před 2 minutami
Hospodský zelný salát
Dastynek uvařila před 20 minutami
Pohankové bramboráky
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Masové kuličky v rýži
Pochobradska uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 11 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 12 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 12 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 12 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Remoska - energeticky nenáročný spotřebič. Upečete v ní téměř vše jako v klasické troubě
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Další recepty
Tématické fráze: francouzke brambory francouské brambory francouzke brambory recept francouské brambory recept dobré francouzké brambory francouzký brambory recepty z brambor francozské brambory brambory recepty brambory recept na francouzké brambory recept na francouske brambory recept francouzké brambory francouzké brambory s uzeným masem recepty francouzké brambory francouzské brambory podle pohlreicha franzouzské brambory fracouzske brambory recept francouské brambory francousky brambory
Suroviny: uzené moravské, brambory, cibule, sýr tvrdý, vejce, pepř, sůl, sádlo
Francouzské brambory
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjN
46 názorů