Vařený jazyk - přírodní, smažený
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 657 kJ / 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 0,49 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 12. 2019 17:56
Dooga: A jestli máte rád uzené, zkuste uzený hovězí jazyk. U nás je to lahůdka, která se jen uvaří v papiňáku, okrájí se kůže, nakrájí se maso a rovnou sní jak chipsy u televize. Pochoutka. A vepřový jazyk my jen uvaříme v papiňáku a může z toho být dobrá polívka se zeleninou, oloupaným, nakrájeným jazykem, nebo tam nakrájejte jen půlku jazyků a druhou půlku snězte jen tak vařený Někdo jí uzený hovězí a vařený vepřový jazyk s hořčicí, někdo i ještě s chlebem.
6. 12. 2019 17:52
Smažený vepřový jazyk? Vepřový jazyk jíme běžně, je to lahůdka, ale smažit ho nás nikdy nenapadlo. Milujeme i uzený hovězí jazyk.
25. 2. 2012 11:58
Jsou výborné :P
1. 10. 2010 14:59
Klariska česnek přepůlím jako cibuli, osolím vroucí vodu tak, aby byla mírně přesolená, tento vývar dále nepoužívám, ale do podobných receptů jsem přidala recept od Václavahttp://www.toprecepty.cz/recept/11917-jazyk--varen...a ten tam zmiňuje vývar pro polévku
Vývar používám tehdy pokud koupím zauzené jazyky
Děkuji za milé komentáře
Vývar používám tehdy pokud koupím zauzené jazyky
Děkuji za milé komentáře
1. 10. 2010 14:48
Jazyk je pre mňa pochúťka...najviac mi chutí iba uvarený ako hore v recepte...ale varím sporadicky ako pľúcka:http://www.toprecepty.cz/recept/4586-pajsl-plicky-...
1. 10. 2010 14:15
Dooga to napsal i za mě, jasný bod .
Mám jen pár začátečnických dotazů: česnek do vaření celé stroužky, nakrájený nebo prolisovaný? Dá se potom s tím vývarem z jazyka ještě něco dělat nebo je to na vylití?
Mám jen pár začátečnických dotazů: česnek do vaření celé stroužky, nakrájený nebo prolisovaný? Dá se potom s tím vývarem z jazyka ještě něco dělat nebo je to na vylití?
1. 10. 2010 14:15
Maminka dělávala jazyky občas, pamatuji si, že mi chutnaly, ale já ho dělala snad jednou, dávno. Ale nebyl jak od ní, tak jsem ho už nedělala Ale zase mohu zkusit, vypadá to, že takto by mi chutnal+7
1. 10. 2010 13:46
1. 10. 2010 11:12
Cardanko, jazýčci jsou moc dobroučký a s tím tvým skoro divokým kořením, nemohou být jiné, než dobré. Dávám ti 5.boda
1. 10. 2010 09:06
Dooga,tak to si nenech ujít,to je opravdu dobrota ať už vepřový jazyk a nebo uzený hovězíten byl dříve pouze podpultovkareceptík super+1
1. 10. 2010 08:31
Dooga z domácí zabijačky jsem jej z ovaru též nikdy nejedla, ale takto, když jej sama připravím je to velmi chutná krmě Myslím, že nezklame Tě
Mne zase nakoplo, že i receptík na svíčkovou z jazyka jsem zde viděla http://www.toprecepty.cz/recept/7847-jazyk-na-smet...a své amatérské kuchtění rozšířila
Mne zase nakoplo, že i receptík na svíčkovou z jazyka jsem zde viděla http://www.toprecepty.cz/recept/7847-jazyk-na-smet...a své amatérské kuchtění rozšířila
1. 10. 2010 08:27
Abych se přiznal, tak jsem jazyk ještě nikdy nejedl. Ze všech stran ale slyším, jak je výborný. Takže asi do toho půjdu. Dík za "nakopnutí".
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 9 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 45 minutami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 2 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 2 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 2 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 2 hodinami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: smazeny hovezi jazyk vařený jazyk smažený vepřový jazyk vepřový jazyk smažený vařený hovězí jazyk vařený hovězí jazyk recepty smažený uzený jazyk vepr jazyk vaření jazyk veprovy jazyk jako ovar hovězí jazyk smažený hovezi jazyk vareny ovar z jazyka vepr. jazyk vaření jazyku vaření jazyka vepř.jazyk vařený vepřový jazyk vařený uzený jazyk vepřový jazyk vařený
Suroviny: jazyk vepřový, voda, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, sůl, křen, hořčice, chléb
Vařený jazyk - přírodní, smažený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D8Zq
12 názorů