Židovský šoulet s husími stehny
Suroviny
Porce: 2 porcie
Nutriční hodnoty
Energie | 3 236 kJ / 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,69 g |
Tuky | 3,16 g |
Vláknina | 69,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 148,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: varila som podľa receptu židovskej náboženskej obce Kehila pri Ziline na Slovensku a Teplice v CR. Recept som vložila, lebo je práve husacia sezona. Ak použijete husacie prsia, treba ich nakrájať na kocky. Tento recept je židovský, avšak nie je kosher, lebo husacie stehná nie sú z kosher husy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2015 22:30
18. 9. 2015 22:28
No, to je přeci Kelvin, absolutní nula.
Tady KL = kávová lžička
Není zač
18. 9. 2015 22:28
18. 9. 2015 22:02
10. 10. 2010 16:53
10. 10. 2010 16:52
10. 10. 2010 16:40
10. 10. 2010 16:37
10. 10. 2010 16:35
10. 10. 2010 12:53
10. 10. 2010 12:24
10. 10. 2010 12:09
10. 10. 2010 11:30
10. 10. 2010 11:28
10. 10. 2010 11:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 minutou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 29 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 35 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 58 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šumajstr aneb Kočičí svatba s fazolemi: Původně postní jídlo z fazolí a krup ochucené uzeným zasytí a báječně chutná
Jak správně upéct husu. Důležité je začít s dostatečným předstihem a nic neuspěchat
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: soulet s husou šoulet šoulet recept šoulet se zázvorem židovské recepty pečená husí stehna pečené husí stehno husí stehna pečená šoulet zazvor jak udělat šoulet těstoviny s husím masem originální šoulet židovské jídlo z husího masa husí stehna na majorance pečená husí stehna recept šoulet z husího masa husa se šouletem pečená husa se šouletem husi stehnavsouletu recept šoulet s hrachem
Suroviny: stehno husí, fazole bílé, kroupy, hrách sušený, zázvor mletý, pepř mletý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, cibule, česnek, sádlo husí, vývar, voda
Židovský šoulet s husími stehny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZzr
26 názorů