Králík po italsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 510 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,36 g |
Tuky | 26,34 g |
Vláknina | 6,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 964 mg |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 24,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
U původního receptu bylo psáno 1/2 šálku oleje, ale když jsem to zkusila, doslova to plavalo v oleji, tak jsem množství oleje zredukovala na pár lžic a bohatě to stačí. Stejně tak se solí, někdy jí nedám skoro vůbec, protože bujóny i kari slanost dodají samy o sobě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2012 04:51
ralda: Není zač. My to doma měli už hodněkrát a pokaždé se to osvědčilo. Děkuji za \"luxusní\" hodnocení.
14. 1. 2012 13:26
Je to luxusní, dělám snad už po páté Děkuji
15. 10. 2010 23:03
Jana Remková: Děkuji za přivítání Snad budu mít dost času, aych přispěla dalšími recepty.. Mám jich až až, jen ten čas není, abych to dokumentovala a zveřejňovala A pro Spagetku: Já mám výhodu v tom, že jsem z vesnice a králíky máme doma (nevím, jak chutný je králík ze supermarketu, ale domácímu se určitě nevyrovná..) - tedy ne úplně, ale na zahradě A skoro jsme dopadli jak v K..rva hoši, a nabízeli jsme je všade. Tak jsem začala pátrat po nových receptech a určitě časem ještě něco králičího přihodím Všem díky za ohlasy
15. 10. 2010 22:58
Bibinka: Já to zkoušela i bez bujónu jen s vývarem a upřímně řečeno, není tak chutné. Ale jinak zastávám taky názor, že vlastní vývar je to nejlepší Ale tady se mi fakt ten bujón osvědčil.
15. 10. 2010 12:56
Verčíku777,králík bude dobrý, ale pokud bych ho dělala já, tak určitě bez masoxu a když přivřu oko, tak jen s jedním. Mám pocit, že to vezme tomu králičímu masu chuť
15. 10. 2010 09:55
To vypdá moc chutně+
15. 10. 2010 08:29
Verčo, vítej na topreceptech. Já králíka moc ráda připravuji a jsem ráda, že mám opět inspiraci
15. 10. 2010 07:07
Vypadá to lákavě...
15. 10. 2010 06:26
Já si dám vlastní vývar místo bujonu, ale jinak to vypadá dobře, určitě zkusím, až teda seženu lepšího králíka než, co považujou za králíka v supermarketech
15. 10. 2010 06:01
Určitě vyzkouším + bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 18 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 19 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 6 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Další recepty
Tématické fráze: králík po italsku králík recepty králík po italsku recept recept kralik po italsku luxusní králík králík po italaku recepty na králíka králík na oleji králík na worchestru králík v oleji recepty z králíka recepty králík kralík po po italsku recept králík králík po italksu kralik po recept na králíka po italsku králík po italsku kari chutný králík luxusní králík recept
Suroviny: voda, olej, bujón, cibule, česnek, kečup sladký, koření kari, omáčka worcesterová, pepř, sůl, maso králičí, smetana 13%
Králík po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oylz
10 názorů