Králík po hambursku
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 7 248 kJ / 1 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,55 g |
Tuky | 84,67 g |
Vláknina | 21,05 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 162,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já si králíka stáhla z kostí, abychom se v něm nepatlali. Tento recept používám na vepřovou kýtu, tak jsem to chtěla vyzkoušet s něčím jiným. Je to vskutku dobré papáníčko. Vyzkoušejte a recept vás nezklame. Čerpala jsem z Receptury teplých pokrmů od Jaroslava Runštuka. Fotku časem přidám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 12. 2011 16:23
5. 12. 2011 14:27
Bibinko díky za pěknou fotečku a bodík.
25. 11. 2011 16:56
Když mě ten recept silně připomíná ptáčkovou omáčku, ale je mňam.
23. 11. 2011 19:59
Radulinko, moc se divím, že tento recept je bez bodu je to totiž výborné a dávám ten 1.bod Dala jsem fotku, tak snad bude mít rp.větší úspěch
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 16 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 9 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kýta po hambursku kuřecí po hambursku vepřové po hambursku maso po hambursku hovězí po hambursku recepty jaroslava runštuka králík na okurkách králík recepty kýta po hambursku vepřova kytapo hambursku kure po hambursku po hambursku receptury teplých pokrmů od jaroslava runštuka recepty na kralika králík jako hamburská nudličky z kralika recept králík z kýty králík na citronu recept kureci po hambursku hovězí plátky po hambursku
Suroviny: králík, šunka, okurky sterilované, sůl, zelenina kořenová, cibule, tuk, slanina, koření divoké, citron, ocet, voda, mouka hladká, hořčice, cukr, mléko, smetana
Králík po hambursku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOqB
4 názory