Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 596 kJ / 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,91 g |
Tuky | 2,62 g |
Vláknina | 44,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 732 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 52,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: recept mi dal Moshe a dakujem mu nielen za úžasný recept, ale aj za súhlas, že ju môžem uverejniť. Tip: vývar možno dať do chladničky, kde vydrží asi 5-7 dní a používať k príprave daľších jedál a možno ho aj zmraziť a kedykoľvek použiť.Varila som z kosher surovín.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2017 08:02
9. 1. 2017 04:13
Díky předem za odpověď.
2. 10. 2016 09:56
2. 11. 2010 13:46
2. 11. 2010 10:31
17. 10. 2010 18:49
17. 10. 2010 16:38
17. 10. 2010 15:11
17. 10. 2010 15:08
17. 10. 2010 14:18
17. 10. 2010 13:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 6 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 12 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 35 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 51 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonale ozdobený pokrm přímo svádí k ochutnání. Vyzkoušejte motýlky z cherry rajčátek podle našeho videa
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: slepičí sádlo slepičí vývar nachlazení super slepici polevka židovský penicilín proti chřipce slepičí polévka a zdraví slepíčí polévka židovský vývar slepici vyvar proti nachlazeni slepici vyvar chripka valašský penicilín zidovsky penicillin zdrava slepici polevka recept na domácí valašský penicilín slepičí polévka pro nemocné slepičí vývar proti chřipce recept na zidovskou slepici polevku slepičí polévka proti chřipce silný slepici vývar slepiči vyvar sidovska polevka
Suroviny: slepice, sádlo, droby, mrkev, kořen petržele, pórek, cibule, kedlubna, celer, česnek, paprika čerstvá zelená, rajče, nať celerová, petrželka, petrželka, chilli paprika sušená, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř, voda
Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wr6m
11 názorů