Jablečný koláč s medem a mandlemi
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 156 kJ / 2 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,45 g |
Tuky | 138,24 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 307,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Koláč podáváme jako delikatesu se lžičkou ještě teplý nebo alespoň vlahý.
Toto je starý francouzský recept. A jak víme, Francouzi si dokáží pochutnat a zůstat při tom štíhlí !
Okraje koláče můžete dozdobit http://www.toprecepty.cz/recept/12273-okraje-kolac...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2015 23:17
Je výborný .
Dovolím si přidat dvě fotečky, jestli to nevadí...
23. 8. 2012 20:05
22. 7. 2011 18:52
17. 3. 2011 15:22
12. 2. 2011 20:50
9. 11. 2010 19:59
9. 11. 2010 10:36
9. 11. 2010 07:19
9. 11. 2010 00:12
8. 11. 2010 23:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 minutou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 17 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: francouzský jablečný koláč ořechový koláč s medem jablečný koláč koláč s jablky a mandlemi francouzský jablečný koláč recept francouzský mandlový koláč kolac s jablky a medem jablečný kolář koláč s medem a jablky jablkový koláč s medem koláč s mandlemi rychlá buchta s jablky a medem domácí jablkový koláč s mandlemi jablkový koláč s mandlemi jablečný francouzský koláč kolac jablky a s medem jablecne rezy s medem jablečný koláč s madlemi koláč z mandlí hruskovy kolac s medem
Suroviny: mouka hladká, cukr písek, vejce, máslo, jablko, cukr, med, máslo, lupínky mandlové, skořice
Jablečný koláč s medem a mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k7A6
10 názorů