Silvestrovský koktejl chuťovky
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2011 21:00
zizala: vždyť to říkám, že nejsem šikovná, to mě nenapadlo
24. 11. 2011 20:46
maris: Andrejka mě předběhla Já ještě dodám, že autorka měla možná na mysli podélné plátky, to by pak zatočit šlo
24. 11. 2011 20:45
maris:Maruško, ty plátky nejlépe uděláš škrabkou na brambory
24. 11. 2011 20:33
Vím, že nejsem moc šikovná, ale páreček jsem do plátku okurky / tenčího, než je na fotce / zkrátka nezabalila. Zabalila jsem ho do sýra. Místo studeného párku bych asi zvolila klobásu nebo kousek uzeného. Pepřové máslo je ale výborné - změklé máslo jsem umíchala s naloženým zeleným pepřem. To určitě udělám znovu.
14. 12. 2010 09:04
Tady bych chtěla opravdu foto s postupem.neumím si to moc představit.Já vím,že každý nemá foťák.
14. 12. 2010 08:05
Vložila jsem recept na pepřové máslo a ty okurky jsou čerstvé a krájí se na tenké plátky jako anglická a pak se do nich balí ty párečky.
14. 12. 2010 07:35
Nejak si nedokazu predstavit vysledny produkt. Jak se to servuruje???? Co je peprove maslo a jak zabalime parecky do okurky???? Okurka se loupe, tudiz predpokladam, ze je mysleno cerstva .... Do platku cerstve okurky ten parek ovsem tezko nacpu a bude se to lamat..
13. 12. 2010 23:40
Jak vyrobíme pepřové máslo? Dá se koupit, nebo si máslo utřeme s pepřem? Zase bych moc poprosila Yvono, abys to trochu rozepsala. Asi každý umí nakrájet veku a něčím ji natřít, ale když už to zde vkládáš, jako recept, snaž se, aby byl zřetelný.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 10 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 16 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 39 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 55 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: silvestrovské recepty studená kuchyně recepty koktejly recepty studené chuťovky recepty studená kuchyně lehké recepty na silvestra lehké chuťovky silvestovské chuťovky recepty na chuťovky top koktejly silvesrovské chuťovky recepty studené kuchyně sylvestrovske chutovky chuťovky chuťovky studená kuchyně recepty koktejlove parecky chutovky studená kuchyně chutovky bagety silvestovske koktejly silvestrovké chutovky
Suroviny: párky koktejl, bageta, sýr tvrdý, máslo pepřové
Silvestrovský koktejl chuťovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WAA
8 názorů