Cibuláda
Suroviny
Porce: asi 1350ml
Nutriční hodnoty
Energie | 6 800 kJ / 1 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 85,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 208,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S cukrem a octem zacházejte hlavně podle toho, jestli máte rádi
sladší nebo pikantnější chuť.
Je vynikající k pečenému, grilovanému masu. Ze zkušeností vím, že je lepší v pokojové teplotě nebo ke grilování trošičku prohřát.
Vydrží v chladnu neotevřená cca 2 měsíce, otevřená v ledničce měsíc.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2020 11:51
Recept se mi libi, vyrobila jsem podle nej zkusmo cibuladu z polovicniho mnozstvi a i kdyz jsem to asi udelala uz sladkokysele moc, urcite to pouzijem k masum a chute se tim srovnaji. Priste tam dam min cukru i octa...
25. 2. 2014 18:15
Recept mám z Apetitu, prakticky totožný, i s dovětky. Cibuláda je výborná k masu, informace ohledně skladování dle vlastní zkušenosti jiná- neotevřená vydržela ve sklepě v paneláku bez problémů 3 roky. Teď jdu vařit novou, než se cibule zkazí.
13. 8. 2011 14:21
krásný porcelán a obsah voní až sem
13. 8. 2011 13:27
Dnes jsem konečně dělala,tak doplňuji recept fotem
2. 1. 2011 18:44
Hm zajímavý nápad, prubnu
2. 1. 2011 18:41
2. 1. 2011 18:41
Už som to robila a veľmi nám to chutilo na grilovačke... dávam bod!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 53 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Cibule v naší kuchyni - snadno dostupná léčivá síla z přírody. V těchto receptech nesmí chybět!
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Další recepty
Tématické fráze: cibuláda z červené cibule domácí cibuláda cibuláda k masu cibulanda cibuláda apetit cibuáda cybuláda cibulenáda cibulda nejlepsi cibulada cibulanda recept cibuláda bez cukru cibulád ciblada cibuliada cibuláda-recept cibubuláda cibulá¨da cibulara cobulada
Suroviny: olej olivový, cibule, cukr hnědý, ocet vinný červený, sůl mořská, pepř černý
Cibuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kog6
7 názorů