Chleba - normální a jednoduchý
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 174 kJ / 3 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,50 g |
Tuky | 13,50 g |
Vláknina | 80,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 680,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Toto je opravdu klasický staročeský chleba-ten nejlepší na světě a to bez nadsázky, který vydrží čerstvý i bez brambor a je dobře stravitelný a nemusíte do něj cpát ,kde jakou zbytečnost.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2011 12:25
31. 1. 2011 12:29
31. 1. 2011 11:59
Takže výsledek byl skvělý jen když byl teplý, druhý den bylo po nadšení.Ale to jen náš názor.
27. 1. 2011 20:55
vizte, zde je postup :
http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/skola-vareni...
27. 1. 2011 14:53
27. 1. 2011 12:42
27. 1. 2011 12:04
Asi budu za pitomce, ale z takové mouky nepeču a chci tento chleba zkusit.
Díky
26. 1. 2011 20:48
26. 1. 2011 20:46
26. 1. 2011 20:09
26. 1. 2011 20:05
26. 1. 2011 19:10
26. 1. 2011 18:30
26. 1. 2011 17:55
26. 1. 2011 17:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 39 minutami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 8 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero - jak používat chřest v kuchyni. Oblíbené recepty na jeho zpracování a využití
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: chleba recept chleba z hrubé mouky jaká mouka na domácí chleba jakou mouku na chleba jednoduchy chleba jaka mouka na chleba recept na chleba starocesky chleba jednoduchý chléb vyborny starocesky chleb staročeský domácí chléb jednoduchý recept na chleba co se dává do chleba nova.cz recept na chleba starocesky chleb domácí chléb z normální mouky drobivý chléb jakou mouku na domaci chleba jaká mouka na chléb jaká mouka se dává do chleba
Suroviny: mouka celozrnna pšeničná, mouka celozrnná žitná, voda, sůl, droždí, kmín celý
Chleba - normální a jednoduchý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMA0
21 názorů