Soljanka aneb okurková polévka
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 200 kJ / 1 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,34 g |
Tuky | 48,75 g |
Vláknina | 18,59 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já osobně přidávám kečup, víc mi to s ním chutná:-) Recept mám od tchýně která je z Ukrajiny, tak snad vám také bude chutnat!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2011 21:30
Aha špatně jsem to napsala až je maso uvařené tak přidám brambory a cca 15min.povařit a cibulka to samé.. brambory nevařím předem
15. 3. 2011 20:43
Mám dotaz, zemiaky a cibuľa sa pridávajú na konci /zemiaky extra zvlášť uvarené/ alebo tomu zle rozumiem?
15. 3. 2011 16:29
mockrát děkuji a polévka právě není taková ta klasika někomu může chutnat někomu ne..
15. 3. 2011 15:54
Rokssy:vítám,tě na topkách,ať se ti tu líbí.receptík je zvláštní a chce to vyzkoušet+1
15. 3. 2011 15:32
děkuji za přivítání a doufám že bude chutnat je to má nejoblíbenější
15. 3. 2011 14:30
Rokssy, vítám tě v naší Topkové rodině, jako nového a dalšího člena a přeji ti, aby se ti tady líbilo s náma i s receptama
Soljanka vypadá docela dobře, já zprvu četla "masových kostek", tak jsem z toho byla vykulená a oni jsou to kostiasi jí brzy vyzkouším, u nás je polévka grunt a tak ti dávám 1.bodík
Soljanka vypadá docela dobře, já zprvu četla "masových kostek", tak jsem z toho byla vykulená a oni jsou to kostiasi jí brzy vyzkouším, u nás je polévka grunt a tak ti dávám 1.bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 30 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: ruska polevka solanka polévka solanka solanka polevka ruska soljanka soljanka okurková polévka okurková polévka s bramborem ruske polevky letní okurková polevka soljanka recept ruska okurkova polevka okurková polévka recept masová soljanka ukrajinska soljanka solanka ruska polevka durynská soljanka solanka recept ruská polévka recept na soljanku soljanka se párkem
Suroviny: kost, bujón slepičí, mrkev, brambory, párky, maso uzené, salám jemný, okurky sterilované, cibule, česnek, hrstka, petrželka, česnek sušený, protlak rajčatový
Soljanka aneb okurková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvBB
6 názorů