Soljanka se salámem
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 181 kJ / 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,98 g |
Tuky | 36,27 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 28,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2015 15:09
29. 1. 2015 08:46
29. 1. 2015 08:19
Cituji z Wikipedie: "Existují tři hlavní druhy této polévky, podle převažující ingredience (maso, ryby nebo houby). Všechny obsahují okurky nakládané ve slaném nálevu, a často zelí, nasolené houby, smetanu a kopr"
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 14 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 20 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 43 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 59 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak ohřát omáčku: 7 tipů pro správný ohřev
Další recepty
Tématické fráze: salámová soljanka soljanka polévka se salámem lotyšská polévka slolvjanka saljanka ze salamu zoljanka se salamem lotyssko recepty houby se salamem lotyšská soljanka nejlepší soljanka
Suroviny: salám polosuchý, cibule, protlak rajčatový, brambory, masox hovězí, rýže, sůl, pepř, olej, smetana zakysaná
Soljanka se salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnX9
3 názory