Pikantní pangasové nudličky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 008 kJ / 241 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,26 g |
Tuky | 15,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 7,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s rýží, bramborami, hranolkami či kuskusem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2011 18:52
Věrka., Simco, děkuji za pochavlu i vyzkoušení, jsem ráda, že chutnalo...
Simco, asi to fakt bude tou pánví, já mám teflon na všem...
Simco, asi to fakt bude tou pánví, já mám teflon na všem...
17. 7. 2011 13:52
Dnes jsem měla k obědu,bylo to moc dobré,ale asi jsem někde udělala chybu,dost mi ty vajíčka při smažení se přichytávala a tak to nebylo vůbec k focení,ale určitě jsem to nedělala naposled
16. 7. 2011 13:59
Tak jsem omylem vyndala z mrazáku pangase a tak jsem hledala nějaký pro mě neznámý recept a našla tento. Je to dobrota. já jsem si do marinády na nakládání přidala ještě sušený česnek a vegetu a do obalení jsem přidala trochu strouhanky a nemělo to chybu i chlapům chutnalo.
18. 4. 2011 19:50
Koubkova: děkuji za komentář, jsem ráda, že chutnalo
18. 4. 2011 19:46
Chutově mi připomíná smažené mlíčí nebo jikry moc dobré
6. 4. 2011 12:42
Ivanko, vždyť recepty od Tebe jsou prima, tak proč bych dobrotu nepochválila
6. 4. 2011 12:25
Danuško, děkuji moc za vyzkoušení, moc ráda tě vidím pod svými recepty
6. 4. 2011 12:20
Ivanko - měli jsme včera k večeři jenom s chlebem a zelným salátem
moc dobré papání - doporučuji - lehké a velmi dobré
moc dobré papání - doporučuji - lehké a velmi dobré
31. 3. 2011 07:53
Kadlik:já chcííí takýýýý - ryby,to je moje a ta cena
31. 3. 2011 07:52
hezkýýýýýý
31. 3. 2011 07:06
Super!!!! Já teda pangase nejím, od té doby, co jsem ho koupil mraženého vcelku, i s kůží... brrr ..Ale kupuju v podnikové prodejně Varmuža hejky /kilo za 70 korun/, nebo lososa /kilo za 76/, z toho jsou filetky jedna báseň... A tohle rozhodně zkusím!!! Vypadá to překrásně!!!
30. 3. 2011 23:13
Fantome, řeš to prosím přes SZ myslím, že červíků už stačilo
30. 3. 2011 23:09
Jana Remkova: Jani a chceš slané, jako chips, se zeleninou, ostré či sladké se sirupem, v čokoládě, s burákovým máslem receptů je desetitisíce ale pro někoho kdo to nikdy nejedl je nejlepší červík jako oříšek
30. 3. 2011 22:57
Fantom: pošli, já nikdy neříkám fuj na něco, co neochutnám
30. 3. 2011 22:02
To jsou tajnosti... Když řeknu "A", řeknu taky "B"...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 18 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: mouční červi recept moučný červ recept jak vypadá moučný červ úprava moučných červů ůprava moučných červú smažení mouční červi smažení červi recept na moučne červy nudličky z jiker cervy recept červi recept moučné červy recept recepty z moucnych cervu červí recepty příprava moučných červů mouční červi na ryby červy recepty mouční červi recepty recept na červy nejlepší kuřecí pikantní nudličky
Suroviny: filety ryby pangasius, šťáva citronová, omáčka chilli, vejce, omáčka sojová, sůl, prášek do pečiva, olej
Pikantní pangasové nudličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ww0x
43 názorů