Jahodová mlska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 347 kJ / 2 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,50 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 434,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2020 21:05
Tak upečeno, ale to žele smíchané s dření mi tedy neztuhlo tak jak ztuhne samotná želatina. Chuťově je to vynukající.
25. 6. 2020 08:23
Díky za receptík, moc nám chutnala
13. 6. 2015 15:16
sice ještě není úplně vychlazená ale už jsme neodolali a je výborná, opravdu mlska
19. 4. 2015 07:02
Ľahký, osviežujúci zákusok. Použila som posledné mrazené jahody a na stretnutí z vysokej školy bol ocenený. Posielam bod a fotku.
17. 8. 2014 18:11
skvělý, hned se po něm zaprášilo
22. 6. 2014 18:18
Pavlaaaa: právě jsem taky včera pekla :) takže určitě nechat šlehačku trošku zatuhnout, a pak jen to želé nalít po celé ploše
22. 6. 2014 16:51
Dobrý den. Moc děkuji za úžasný receptík. Posílám zasloužený bodík Chtěla bych se ale zeptat zkušenějších pekařek, jak na ten moučník nalít to želé, aby to bylo takhle krásné? Já to želé mám je na částech a když jsem se to snažila rozetřít, zamíchalo se mi to do toho šlehačkového krému Může mi prosím někdo poradit, co dělám špatně
9. 8. 2011 14:32
Super děkuji, snad se mi povede dám pak vědět
9. 8. 2011 14:13
Klarys: Pyré z jakéhokoli ovoce je obecně prostě rozmixované, rozmačkané to dané ovoce. Přísady pak podle receptu , ať se ti povede, udělej tenhle recept prostě podle návodu, v druhé polovině, jak autorka píše, že máš také udělat pyré - jahody rozmačkáš, rozmixuješ a jedeš dál
9. 8. 2011 13:42
Ahoj budu ten to recept dělat v Pátek, tak mi prosím co nejdřív někdo odepište Jak se dělá jahodové pyré ?? Díky
25. 6. 2011 12:12
Děkuji za radu už sem měla pečenodošlo mi to při čtení návodu na želatině že to bude ona nakonec sem zkusila a vyšlo to poslala sem fotečky chutnala všem dokonce zítra peču další pro maminu chce pro hosty co čeká
24. 6. 2011 18:09
mickajm:používám tuto želatinuhttp://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7...,vždy se povedenapište jak se povedlodržím palce
24. 6. 2011 15:23
Můžu se zeptat jakou tu želatinu do těch jahod dáváte ?Mam trou z želatin obavuzatim s nima moc nedělam jinak dnes jdu na to tak snad to nějak uklohnim pak písnu jak chutnalo
23. 4. 2011 15:05
Leni, tohle vypadá na úžasnou dobrotu
15. 4. 2011 22:18
Rarášek:ahoj já jsem dělala těsto z poloviční dávky do malinkého plechu a šlehačku s pyré z celé
Jinak bych do většího plechu udělala určitě dávku dvojitoumyslím tím plech asi tak jako mám já 32cm na 25cm
Jinak bych do většího plechu udělala určitě dávku dvojitoumyslím tím plech asi tak jako mám já 32cm na 25cm
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 19 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 21 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Moučník s pudinkovým krémem
Marketa Volfova uvařila před 48 minutami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Marketa Volfova uvařila před 49 minutami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Carodejnice1111 uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
Kebule80 uvařil před 1 hodinou
Kuře na tymiánu
maty18 uvařila před 2 hodinami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
HanousekIvo uvařila před 3 hodinami
Brambory s vejci v hořčičné omáčce
KEJM uvařila před 5 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Elivet uvařila před 14 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Kacora13 uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velká houbová mapa 2024: Plné košíky hlásí houbaři ze Středních Čech, na bramboračku si nasbíráte i na Vysočině
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Roman Staša ustál moderátorské zemětřesení na Nově: Mám ve Snídani jeden velký problém, přiznal nedávno
Další recepty
Tématické fráze: jahodová želatina jahodové pyré jahodové pyré recept jahodová šlehačka recepty na zákusky z jahodového pyré jahodove pire buchta s jahodovým pyré mlsky buchta s mixovanými jahodami jahodová želatina recept jahodová šlehačka recept želatina netuhne jahodovotvarohovy moučnik jahodová kuchařka jahodová jakou zelatinu pouzit do rozmixovaneho ovoce želatina jahodová recept na jahodové pyré šlehačka netuhne jahodovotvarohový zákusek
Suroviny: vejce, voda, mouka hladká, cukr krupice, prášek do pečiva, šlehačka, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, jahody čerstvé, želatina
Jahodová mlska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEnL
44 názorů