Silný vývar z opečených vepřových kostí
Pečeme-li vepřové s kostí, např.: koleno, bůček nebo žebra, tak zbylé kosti a kůže nevyhazujeme, ale použijeme k přípravě silného, koncentrovaného vývaru. Je méně známým druhem vývaru, ale určitě ne méně chutným.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 043 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 1,55 g |
Vláknina | 29,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 38,42 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2021 07:35
Pokud se mi poštěstí koupit cca 4-5kg hovězích kostí, postupuji stejně, ale nakonec vývar zachladím, z vrchu seberu lůj ze kterého si usmažím lojovou jíšku, která je velmi chutná na zahuštění omáček a bramboračky.
17. 8. 2016 15:17
17. 8. 2016 11:29
2. 2. 2013 00:00
Rajče v polévce funguje jako přírodní glutasol.Vytáhne zdůrazní chuť masa či kostí ve vývaru.Dávám do každého vývaru,vždy jej vylepší.
20. 11. 2011 11:11
4. 8. 2011 13:28
4. 8. 2011 12:58
4. 8. 2011 12:46
13. 4. 2011 20:27
13. 4. 2011 19:51
13. 4. 2011 18:26
13. 4. 2011 18:21
13. 4. 2011 18:07
13. 4. 2011 17:52
13. 4. 2011 15:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 2 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 5 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 6 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset otázek a odpovědí, které ještě potřebujete vědět, aby vaše polévky byly dokonalé
Čertova kapsa: Šťavnatá kotleta plněná pikantní směsí báječně chutná, příprava je přitom snadná a netrvá dlouho
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: vepřový vývar vývar z kostí hovězí vývar z kosti vývar z vepřových kostí silný vývar vepřový vývar z kostí pečené vepřové kosti vepřový vývar s kosti dobrý vývar z vepřových kostí vyvar z veprove kosti polévka z pečených kostí rajče do vývaru vepřový vývar recept silný hovězí vývar silný hovězí vývar recept kuřecí vývar z kostí vývar z vepřových žeber recept hovězí vývar z kostí vyvar s kosti pečené hovězí kosti
Suroviny: kosti vepřové, kůže vepřová, mrkev, petržel, celer, cibule, rajče, česnek, pórek, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, libeček, petrželka, pažitka, sůl, voda, zelenina čerstvá, kedlubna, ředkvičky, kapusta
Silný vývar z opečených vepřových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEA6
28 názorů