Moravský vrabec
Moravský vrabec je klasika restauračních hotovek. Ať je se zelím nebo s dušeným špenátem, vždy by měl mít typickou chuť, kterou mu dává tučnější vepřové maso, česnek, cibule a kmín. Nejčastěji se podává s knedlíkem, kynutým či bramborovým.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 957 kJ / 2 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,36 g |
Tuky | 219,88 g |
Vláknina | 13,90 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 37,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2023 09:28
2. 11. 2023 13:02
2. 11. 2023 11:24
2. 11. 2023 10:59
4. 12. 2022 14:29
8. 10. 2022 19:22
1. 3. 2022 10:56
16. 2. 2022 13:55
18. 12. 2021 18:46
4. 6. 2021 19:44
13. 2. 2021 10:37
26. 7. 2020 07:33
Tady ale dávám bodík. Česká klasika, je česká klasika
15. 12. 2019 09:08
13. 12. 2019 17:36
17. 2. 2019 18:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 32 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Moravský vrabec: Tajemství šťavnaté klasiky, která není vrabec, ani není z Moravy, je v správné kombinaci masa a jeho úpravě
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Další recepty
Tématické fráze: moravsky brabec vepřový vrabec - nejlepší recept vepřový vrabec vepřový vrabec recept moravští vrabci moravský brabec recept recept na moravského vrabce recept na moravské vrabce vrabci recept moravský brabec se špenátem recept moravský brabec video recepty moravský brabec pečení vrabci vepřový brabec se špenátem peceny moravsky brabec moravský vrabec se zelím moravské vrabce moravští brabci moravští vrabci recept recept na moravske brabce
Suroviny: plecko vepřové, bůček vepřový, sádlo, mouka hladká, cibule, česnek, kmín celý, sůl
Moravský vrabec
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxxp
72 názorů