Moravský vrabec
Moravský vrabec je klasika restauračních hotovek. Ať je se zelím nebo s dušeným špenátem, vždy by měl mít typickou chuť, kterou mu dává tučnější vepřové maso, česnek, cibule a kmín. Nejčastěji se podává s knedlíkem, kynutým či bramborovým.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 957 kJ / 2 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,36 g |
Tuky | 219,88 g |
Vláknina | 13,90 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 37,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2023 09:28
2. 11. 2023 13:02
2. 11. 2023 11:24
2. 11. 2023 10:59
4. 12. 2022 14:29
8. 10. 2022 19:22
1. 3. 2022 10:56
16. 2. 2022 13:55
18. 12. 2021 18:46
4. 6. 2021 19:44
13. 2. 2021 10:37
26. 7. 2020 07:33
Tady ale dávám bodík. Česká klasika, je česká klasika
15. 12. 2019 09:08
13. 12. 2019 17:36
17. 2. 2019 18:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 29 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 43 minutami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 1 hodinou
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 5 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 5 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 6 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Moravský vrabec: Tajemství šťavnaté klasiky, která není vrabec, ani není z Moravy, je v správné kombinaci masa a jeho úpravě
Další recepty
Tématické fráze: moravsky brabec vepřový vrabec - nejlepší recept vepřový vrabec vepřový vrabec recept moravští vrabci moravský brabec recept recept na moravského vrabce recept na moravské vrabce vrabci recept moravský brabec se špenátem recept moravský brabec video recepty moravský brabec pečení vrabci vepřový brabec se špenátem peceny moravsky brabec moravský vrabec se zelím moravské vrabce moravští brabci moravští vrabci recept recept na moravske brabce
Suroviny: plecko vepřové, bůček vepřový, sádlo, mouka hladká, cibule, česnek, kmín celý, sůl
Moravský vrabec
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxxp
72 názorů