Kuřecí na letní zelenině a víně v PH
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 653 kJ / 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,24 g |
Tuky | 1,38 g |
Vláknina | 32,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 61,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Príloha - varené zemiaky, príp. chlieb.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2013 15:35
5. 1. 2013 15:25
13. 12. 2012 20:31
13. 12. 2012 13:55
2. 8. 2011 22:26
31. 7. 2011 22:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 27 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: kuřeci špalíčky na zelenině kuřecí ratat kuřecí špalíčky na zelenině a víně kuřecí na zelenině kuřecí spalicky na víně ph kuře víno kuřeci na zelenině+vině víno a ph kuřeci spaliky na vine kuřecí špalíčky na rozmarýnu a zelenině recepty na ph potraviny
Suroviny: stehno kuřecí, sůl, česnek, paprika sušená sladká, mrkev, cibule, lusky fazolkové, cuketa, pažitka, libeček, nať petrželová, list celerový, víno bílé
Kuřecí na letní zelenině a víně v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYGv
6 názorů