Rajčatovo - cibulový salát
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 704 kJ / 3 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,42 g |
Tuky | 10,40 g |
Vláknina | 96,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 728,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 8. 2011 10:59
10. 8. 2011 13:29
10. 8. 2011 13:06
Podložím deku, uložím fľaše, zabalím a navrch zakryjem ešte jednou dekou. Nechám vychladnúť úplne, teraz v lete je to 2 dni, fľaše nesmú byť ani troška vlažné.
Neboj sa uzavrú sa prvotriedne. Keď sa nám takto zavarené zeleniny a ovocie ešte počas niekoľkých desiatok rokov nikdy neskazili, neskazia sa ani tebe ( zavárala takto niektoré veci už moja babička ).
10. 8. 2011 12:59
10. 8. 2011 12:40
Doufám, že mě Terezka nezabije, takhle to dělám já. Zavírá sklenice ale můj muž, má větší sílu a postřeh, když je třeba víčko přes závit
10. 8. 2011 12:34
10. 8. 2011 12:33
10. 8. 2011 11:50
10. 8. 2011 09:39
Aj ja zaváram zelené paradajky s cibuľou, recept nepridám, je podobný tvojmu, iba paradajky nechávam vcelku, pridávam zelerovú vňať a sterilizujem. Určite sa ozvú hlasy o solaníne...zatiaľ žijem, ale kilá toho denne nezjem...(tak isto sa čudujem, že som prežila - ako decko som skonzumovala snáď metrák marhuľových jadierok...)
10. 8. 2011 09:35
10. 8. 2011 09:31
10. 8. 2011 08:26
V čom je lepšie to spojenie semienok horčice a fruktózy ? Kvôli diabetu ? Má to nejaký význam ? Myslím zdravotný...
10. 8. 2011 08:11
10. 8. 2011 08:04
10. 8. 2011 07:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 22 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Oblíbené rajské omáčky. Jak udělat tu nejlepší rajskou jako od maminky
Další recepty
Tématické fráze: rajčatovo cibulový salát rajcatocibulovy salat rajcatovocibulovy salat cibulový salát rajčatovo-cibulový salát suchy dunst recepty nalev na rajčatovocibulovy salat rajcatovo cibuloví salat rajčatovo - cubilový salát rajcatova salat rajcinovo cibulovy salat rajcatovo cibulovy salar rajcatovo cibulovej salat rajčatovo - cubilový salát recept s dekem a rajcaty recept na rajčatovo cibulovy salat recepty rajčatovo cibulovy salat rajcotovo cibulovy salat rajcatovibulovy salat cibulový salát recept
Suroviny: rajče zelené nezralé, cibule, voda, ocet, cukr, pepř celý, koření nové koření, sůl, bobkový list
Rajčatovo - cibulový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jArv
15 názorů