Pečené vepřové koleno na pivě
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 278 kJ / 67 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pívem můžeme mezitím podlévat i sebe! Jo a na nějaké předvařování v tlakovém hrnci se vybodneme!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2014 15:08
24. 8. 2014 13:53
10. 10. 2012 07:38
9. 10. 2012 22:14
9. 10. 2012 22:13
První:Proč nepředvářet v tlakovém hrnci?Je to přece rychlejší a pak dopéct v troubě, rychleji za pomoci horkého vzduchu. ušetřím si čas a nespotřebuju tolik elekr.energie
Druhý: Jaké pivo? Světlé, černé, 10° nebo 12°?
14. 11. 2011 11:21
14. 11. 2011 09:25
13. 11. 2011 19:36
13. 11. 2011 19:20
20. 8. 2011 21:53
20. 8. 2011 17:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 9 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 32 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 47 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: pečene koleno na pive pečené koleno na pivu pečené vepřové koleno na pivě pečené vepřové koleno na pivu koleno pečené na pivě recept pečené koleno na pivě vepřové koleno pečené na pivě pečené koleno v pomalém hrnci pečená kolena na pivu vepřové koleno na pivě koleno na pivě koleno pečené na pivu koleno na pivu vepřové koleno na pivu pečené vepřové koleno recept vepřové koleno na pivu a medu pečené vepřové koleno v pomalém hrnci pečené koleno pomalé pečeni vepřového kolena pečené vepřové koleno
Suroviny: koleno vepřové, cibule, česnek, sůl, koření oregáno, pivo světlé, hořčice, křen, chléb
Pečené vepřové koleno na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B14N
11 názorů