Zapečený květák s bramborem v sýrovo-bešamelové omáčce
Máte chuť na lehký jarní oběd? Vyzkoušejte tento výborný pokrm, který jednoduše připravíte z vařeného květáku a brambor, které zalijete omáčkou z tavených sýrů, posypete medvědím česnekem a zapečete dozlatova.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 4 310 kJ / 1 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,65 g |
Tuky | 42,15 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 136,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2017 11:31
31. 8. 2011 10:32
30. 8. 2011 16:25
30. 8. 2011 16:24
30. 8. 2011 16:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: zapečený květák s brambory zapečený květák s bramborem a besamelem zapékaný květák s bramborem bešamelová omáčka se sýrem zapečeny květak v bešamelu bešamelová sýrová omáčka květák v bešamelu zapečené brambory s květákem zapečený květák květák v sýrové omáčce recept na zapékaný květák zapečený květák s bramborami recepty květák a brambory zapečený květák s bramborem a sýrem zapečený květak s bramborama recept na zapečený květák zapečené brambory se sýrovou omáčkou zapečený květák se sýrovou omáčkou zapečený květák s brambory a bešamelem zapečený květák v sýrové omačce
Suroviny: květák, brambory, máslo, mouka hladká, mléko, sýr tavený, česnek mědvědí, sůl, tuk
Zapečený květák s bramborem v sýrovo-bešamelové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmPr
5 názorů