Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Milujete dobře připravené steaky? Výhodou hovězího závěsu neboli veverky je jeho příjemná cena, nevýhodou špatná dostupnost. Dříve na pultech vůbec nebývalo, protože si ho řezníci schovávali pro sebe. I proto se mu někdy říká "řeznická panenka".
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,86 g |
Tuky | 54,00 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Udané časy odpovídají stupni propečení medium. Pokud má někdo raději červenější, nebo naopak propečenější maso, upraví si dobu přípravy o minutu - požadovaným směrem.
Přidám video s návodem k připravení masa - to, co vidíte na mojí čtvrté a páté fotce je před úpravou, tzn. maso vcelku tak, jak ho dostaneme v obchodě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2020 21:06
8. 10. 2011 21:23
8. 10. 2011 17:03
5. 10. 2011 10:13
3. 10. 2011 15:24
3. 10. 2011 13:02
3. 10. 2011 10:57
1. 10. 2011 13:02
1. 10. 2011 12:22
1. 10. 2011 11:18
1. 10. 2011 09:06
1. 10. 2011 07:58
Tvá úprava by mně určitě taky chutnala+6
1. 10. 2011 07:26
30. 9. 2011 23:56
Ještě: když sjedete níž, což jsem předtím neudělala...jsou tam ty recepty z Pána prstenů, Hellou Kitty a Pú... a stránky vypadají nově založené. Takže se těšte všichni, jistě tam časem najdete svoje recepty...
30. 9. 2011 23:54
Na druhou stranu jen zírám, jak se naše dnešní večeře (kterou jsem při nejrůznějších inspiracích tak nějak sama vymyslela a realizovala), jak se rychle šíří...elektronicky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 6 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 11 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 12 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 14 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 2 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 2 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 3 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 3 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 4 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 5 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hanger steak hovězí veverka recept hovězí veverka hanger steak recept omáčka ze zeléného pepře hovězí steak s pepřovou omáčkou pepřová omáčka ze zeleného pepře hovězí veverka na grilu hovězí veverka recepty vepřový steak s pepřovou omáčkou hovězí veverka, co to je hovězí maso veverka steak s pepřovou omáčkou recept naložený zelený pepř hangr steak steak na pepři hovězí hanger steak na pepřové omáčce hovězí steak na zelenem pepři steak s pepřovou omáčkou
Suroviny: steak hanger, olej olivový, pepř zelený sterilovaný, máslo, smetana, sůl mořská
Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNxP
22 názorů