Guláš z václavek
Milovníci hub už vyhlížejí dobu, kdy porostou václavky. Na oblíbený guláš z nich má každý svůj recept, který se liší v přidaných ingrediencích. Ale všichni se těší, jak si pochutnají. Ideální přílohou je pak oblíbený knedlík.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 241 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,41 g |
Tuky | 20,60 g |
Vláknina | 28,57 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 54,24 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2013 07:45
11. 10. 2013 07:28
12. 9. 2013 20:51
19. 10. 2012 20:36
19. 10. 2012 20:33
16. 10. 2012 13:24
Dobrou chuť všem
15. 4. 2011 16:50
20. 10. 2010 05:56
4. 10. 2010 19:19
2. 10. 2010 20:28
24. 10. 2009 19:57
12. 10. 2009 15:34
9. 10. 2009 13:18
9. 10. 2009 13:04
7. 10. 2009 17:25
Jen se mi líbí jak jsou v receptu zemáky a na fotce knedla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Z jakých hub uvaříme nejlepší omáčku? Kromě čerstvých poslouží i mražené nebo sušené
Dušené houby využijeme do mnoha houbových pokrmů. Hodí se také k zavařování ve vlastní šťávě nebo mražení
Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování
Další recepty
Tématické fráze: václavky václavky vaclavky recepty vaclavky recepty houby václavky houby václavky houby václavky recepty václavky recept václavky recept houba václavka houba václavka jak upravit václavky recept na václavky václavka houba václavky houby recept václavky václavka obecná recepty václavka václavka obecná recept recepty václavky
Suroviny: houby václavky, cibule, vývar masový, mouka hladká, kečup sladký, máslo, česnek, kmín drcený, paprika sušená sladká, sůl
Guláš z václavek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANB
22 názorů