Bramborové noky se špenátem slaninou a smetanou.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 956 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,40 g |
Tuky | 27,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 16,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2012 19:15
Díky za rychlý a velmi jedlý recept !!!
28. 9. 2012 13:15
27. 1. 2012 15:37
24. 1. 2012 13:46
24. 1. 2012 13:45
Balení bramborových noků - polotovar
5 plátků angl. slaniny
2 větší stroužky šesneku
12% smetana
Balík čerstvého špenátu(Maj výbornej v albertu)
Do hrnce dáme vodu, osolíme jí 1 rovnou lžičkou soli a přivedeme k varu. Do vroucí vody vhodíme noky a vaříme. Když vyplavou na hladinu, vyjmeme je děravou naběračkou (NESLÉVAT). Špenát opláchneme a na hrubo nakrájíme, vhodíme do vody od noků a spaříme. Hned jak ztmavne a splaskne, tak ho slijeme do cedníku. Vrátíme do hrnce chvilinku restujeme a přidáme 1/2 kelímku smetany, Přihodíme 2 rozmačkané stroužky česneku, špetičku soli a osmaženou, na kostičky nakrájenou angl. slaninu. do zbytku smetany dáme 1 lžičku l. mouky a rozmícháme do hladka. Vlijeme do \"omáčky\" , 10 minut povaříme. Hotovou omáčkou přelijeme noky.. Může být i trocha strouhaného parmezánu navrch.
12. 11. 2011 20:07
15. 10. 2011 17:30
14. 10. 2011 10:07
14. 10. 2011 08:34
14. 10. 2011 07:35
13. 10. 2011 21:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 3 hodinami
Focaccia s čerstvými rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní vepřová směs s brambory a cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Banana bread nebo-li banánový chlebík
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarohová pochoutka s piškoty
Efghi uvařila před 42 minutami
Pudinkové řezy
vikinka09 uvařila před 47 minutami
Marmeláda z jahod a rebarbory
veheshova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Salát ze syrové červené řepy s balkánem a ořechy
veheshova@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská polévka
Noe_tvori uvařila před 11 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
jitule248 uvařila před 11 hodinami
Belgické vafle
Petra Dvor. uvařila před 12 hodinami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
Valis uvařila před 12 hodinami
Letní pohankový salát
Petra Dvor. uvařila před 13 hodinami
Brambory s vejci v hořčičné omáčce
Monika76 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Důležitá je teplota vývaru i správné přidání kopru, říká účastník MasterChefa
Retro okénko: Jak se pila káva za socialismu? Českého „turka“ z kávové směsi Standard za 8 Kčs měli rádi skoro všichni
Jak na bramborové pekáče či lokše. Rady a oblíbené recepty
Další recepty
Tématické fráze: noky se špenátem bramborove noky se spenatem bramborové noky špenatove noky bramborové noky recept recepty bramborove noky se špenatem recept noky se špenatem recept na bramborové noky recept bramborové noky bramborové noky dle babici špenát s noky špenátové noky se smetanou bramborové noky se slaninou recept na špenátové noky recepty bramborové noky gnocchi se špenátem a smetanou bramborové noky s listovým špenátem recept bramborové noky se špenátem bramborové špenátové noky recept na noky se spenatem
Suroviny: noky bramborové, olej olivový, česnek, cibule, slanina anglická, sůl, pepř, smetana na vaření, víno bílé, parmazán
Bramborové noky se špenátem slaninou a smetanou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRE8
11 názorů