Maková buchta ze směsi na Ciabattu v domácí pekárně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 213 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 20,00 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 225,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Potřebovala jsem zlikvidovat mák i zbytek Ciabatty a zároveň vyzkoušet program Toust. Dopadlo to na jedničku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2011 21:46
12. 11. 2011 20:40
12. 11. 2011 20:38
12. 11. 2011 20:36
12. 11. 2011 20:35
12. 11. 2011 20:30
12. 11. 2011 20:09
12. 11. 2011 19:49
Ořechový olej kupuju v Kaufu nebo Lídlu - tam je teda chutnější
12. 11. 2011 19:40
12. 11. 2011 18:28
12. 11. 2011 18:07
12. 11. 2011 18:05
12. 11. 2011 18:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 4 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak připravit nejlepší makovou náplň do moučníků. Příjemně ji provoní citron, vanilka či rum
Další recepty
Tématické fráze: domácí pekárna z lidlu domácí pekárna lidl lídl domácí pekárna pekárna z lidlu směsi do domácích pekáren domácí buchty pekárna lídl směsi do pekáren maková buchta směs do domácích pekáren recepty do domácí pekárny z lidlu recept na ciabattu bezlepkove makové buchty pekarna v lidlu směs do pekáren lidl pekárna domaci pekarna recepty maková náplň dr. oetker na pekarne směsy do pekáren
Suroviny: voda, olej ořechový, ciabatta, náplň maková
Maková buchta ze směsi na Ciabattu v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lML6
13 názorů