Hovězí gulášová polévka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 701 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,87 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 34,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Manzle ma velmi rad tuhle polevku,vzdy ho postavi na nohy jak pri Chripce nebo i opici.
Ta mrkev tomu da zajimavou chut,sladkost a je velmi dobra
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 1. 2012 19:34
Jee Chocolate, to ma opravdu radost ze Vam chutnala. To je muj zamer at hostum chutna. A i znamym.Mam radost
2. 1. 2012 18:51
Ráďo, dnes jsem ji vařila a je prostě luxusní.Brambory a mrkev jsem přidala cca v půlce vaření a ani hodina jim nic neudělala, naopak pár rozpadlých kousků polévku lehce zahustilo.A mrkev je tam opravdu výborná.+9
2. 1. 2012 12:08
Taky dělám takovouto,ale bez mrkve. Ale proti gustu žádný dišputát. Fotká je úžasná . A kdo si nedovede představit ty brambory po dvou hodinách,tak ať se podívá pořádně na fotku nebo rovnou vyzkouší
2. 1. 2012 11:51
Corall+Emmy 30.9.2006: hezké polívečka
jenom..ty brambory bych přidala až ke konci..nedovedu si představit, jak by po dvou hodinách vaření vypadaly
jenom..ty brambory bych přidala až ke konci..nedovedu si představit, jak by po dvou hodinách vaření vypadaly
2. 1. 2012 11:51
2. 1. 2012 11:47
Jinak v puvodnim receptu bylo dat vse naraz a ma to nejaky smysl, ta chut brambor je jina
2. 1. 2012 11:39
Tejaja ale ta chut je vyborna,ta mrkev tomu dodava tu chut a i tu sladkost a brambory maji gulasovou chut.
2. 1. 2012 10:01
Tak toto je guláš, pri ktorom som s oteckom viedla veľké spory, práve kvôli tej mrkve, nemám varenú rada A on j tam poctivo pchal
Ale zemiaky dávame až vtedy, keď je mäso mäkké, za 2 hod varenia sa rozsypú.
Ale zemiaky dávame až vtedy, keď je mäso mäkké, za 2 hod varenia sa rozsypú.
2. 1. 2012 09:42
Tak jo, jdem na to
1. 1. 2012 23:33
Hmmm, to je krása! Já jsem tak přejezená všeho, že se na jídlo nemůžu ani podívat, ale každopádně plus!
1. 1. 2012 21:30
Dekuju,je to silna a dobra polevka. Vyborna ted na zimu
1. 1. 2012 21:19
Tak to je přímo luxusní polívečka. Ta by šla u nás na dračku....+1
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 8 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: gulášová polévka z hovězího gulášova polévka recept-vareni.cz luxusní gulášová polévka gulášová polévka z hovězího masa gulášová s hovězím gulášová polévka s hovězím masem jaké maso na gulášovou polévku golášová polévka gulsova polevka gulášová polévka s mrkví gulašová polévka příprava jaké hovězí na gulášovou polévku hovězí polévka s bramborem gulášová polévka polévka hovězí s bramborem polévka gulášová gulasova polievka top golášová hovězí gulášová polévka z hovězího masa tpo luxusní gulášová polévka z hovězího
Suroviny: maso hovězí na guláš, cibule, brambory, mrkev, petrželka, kmín celý, sůl, paprika sušená sladká, olej
Hovězí gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/515Y
12 názorů